torsdag 31 december 2009

Nyårslöfte!

Vi i Team Karlsberg båten tänkte att inför det nya året bara ta upp max 1 fisk per person i båten samt höja minimimåtten till 70 cm på Lax, 70 cm på Öring(vänern), 60 cm på Öring(vättern) och 60 cm på Röding. Med undantag för tävlingar. Vore kul om fler båtar gör något liknande just för att vi ska kunna göra det vi älskar mest, dra många och stora blanka fiskar även i framtiden. Vill också passa på att önska alla ett GOTT NYTT ÅR!!!

onsdag 23 december 2009

GOD JUL!


Då var julhandeln avklarad, var i skövde och inhanlade en bättre begangnad trailer av killarna i team extreme. Ett välbehövligt uppbyte som för hoppningsvis rullar ner mot Simrishamn framåt våren.

Team Karlsberg önskar alla fiske-dårar en riktigt God Jul!

lördag 19 december 2009

Jullaxen 2009


Blev en tredjeplats med en lax på 5430 g. Var lite smått besväliga väder förhållanden med -10 grader, blåst och en jäkla dimma som aldrig ville ge sig. Vi hade även 3 tappade. Får tacka Janne Fettfena mf. för en trevlig tävling. Nu ska jag inte gå utanför dörren på en vecka!!!

torsdag 17 december 2009


Fick en kanon bild från Suzuki Laxcup av Björn Blomqvist som jag måste lägga upp. För övrigt ser det jävligt kyligt ut inför Jullaxen i Baggerud, -15 grader enligt yr.no så det blir stora mössan på.

måndag 14 december 2009


Trots det fina vädret blev det inget fiske igår (Söndag), det blev istället att resa stolpar till det nya båt-garaget. Vi siktar istället på Lördag då det blir Jullaxen uppe i Baggerud. Har även hängt ut våran 25 hk Suzuki motor vi vann på Laxcup Vättern för mer info klicka på länken.

söndag 6 december 2009

Suzuki Laxcup 2009

Efter en inblåst första dag och en senarelagd start så kunde vi tillslut kliva iland som segrare i Suzuki Laxcup med 3st Laxar (7070 g, 3600 g och 3500 g) samt 2 Rödingar och 1 Öring som fick simma tillbaka. Vi fick även pris för största Lax (bilden). Vi vill tacka alla medtävlande samt Wildwater för en mycket trevlig tävling.

fredag 4 december 2009

Inför Laxcup

Då var båten efter ett och annat missöde sjösatt i Karlsborg och allt klart inför helgens Laxcup i Vättern. Vindarna ser helt okej ut och vi hoppas på ett sju-jävla Laxfiske. Sketfiske!!!!!